Retourneren

Bedenktijd en herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

Het retourneren is mogelijk, indien de artikelen ongedragen zijn, in originele staat en in een dichte sealbag zitten of met het label eromheen. Het retourrecht is ingesteld zodat u de producten thuis kunt keuren. Hoe de producten bij ons terug moeten komen, is afhankelijk van hoe het product aan u geleverd is. De verschillen leest u hieronder.

Alle sieraden ontvangt u gratis in een Akky Jewels sieradendoosje. De hangers, oorbellen en broches worden geleverd in een sealbag met verzegeling. Deze is doorzichtig, waardoor u het sieraad goed van dichtbij kunt keuren en zo kunt beslissen of u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u het sieraad willen retourneren, dan kan dat enkel wanneer het sieraad nog in de sealbag zit, met verzegeling sticker nog intact.

Wij begrijpen dat het keuren van een ketting, ring en/of armband enkel gaat wanneer u deze past. Deze sieraden worden daarom niet geleverd in een sealbag met verzegeling maar met een label eromheen. Mocht u een ketting, ring en/of armband willen retourneren, dan kan dat enkel wanneer het label nog om het product zit.

De displays en 3D-geprinte strikjes worden niet in een sealbag of met label geleverd.

Alle producten worden bij ontvangst gecheckt. Heeft u zich niet aan onze voorwaarden gehouden, en/of is het product duidelijk gedragen, beschadigd of in onacceptabele staat, dan wordt dit product door ons niet aanvaard. In beide gevallen wordt het product door ons niet geaccepteerd en zijn wij genoodzaakt het naar u terug te sturen.

Retourzending

De kosten van retourzending zijn voor eigen uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Let op! De retourzending is op eigen risico. Als de producten beschadigen of kwijtraken onderweg, kunnen wij hier niks meer mee. Zorg er dus voor dat de producten goed zijn verpakt en aangetekend naar ons verzonden worden.

Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, is het belangrijk om het product in originele staat én originele verpakking aan ons te retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@akkyjewels.com.

Terugbetaling

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag inclusief verzendkosten (verzendkosten die nodig waren om het product van onze winkel naar u thuis te sturen) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Akky Jewels gebruikt voor de terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt bij het plaatsen van de bestelling, tenzij de consument instemt met een andere methode.

Bestelling boven de €50 en verzendkosten

Als uw bestelling boven de €50 was en u dus geen verzendkosten heeft betaald, is het volgende van toepassing:

  •  Is het bedrag van uw bestelling na de retour nog steeds boven de €50, dan gebeurt er niks.
  •  Is het bedrag van uw bestelling na de retour minder dan €50, dan heeft u geen recht meer op de gratis verzending. Het verschuldigde bedrag wordt afgetrokken van het bedrag dat naar uw wordt overgemaakt.

Uitzondering maatwerk

Producten, persoonlijk voor uw gemaakt, via onze webwinkel besteld, kunnen niet worden geretourneerd. Herroepingsrecht is hierop niet van toepassing. De verkoop is na succesvolle betaling definitief.

Gegevens retourzending

Om uw retourzending te kunnen verwerken, vragen wij u de volgende gegevens hierbij te vermelden

Naam:

Ordernummer:

Welke producten komen er retour:

Reden van retour:

U kunt bovenstaande gegevens met ons delen via het retourformulier, dit zit standaard bij de bestelling. Mocht deze ontbreken, dan kunt u het formulier hier downloaden en vervolgens printen:

Klik hier voor het retourformulier

Contactgegevens voor retourpakket

Akky Jewels

Dautzenbergstraat 16

6411LB Heerlen

Nederland