Lees hieronder onze richtlijnen om ervoor te zorgen dat u zo lang als mogelijk plezier heeft van onze sieraden. Zilveren sieraden glanzen heel mooi, maar na een tijdje dragen zal de glans lichtelijk afnemen.

Voor uw sieraad zorgen

  • Maak het sieraad regelmatig schoon met een zilverpoetsdoekje. Hier kunt u bij ons een zilverpoetsdoekje kopen.
    Let op: dit geldt niet bij de gulden & rijksdaalder ring. Bij deze sieraden zal het gezwarte sneller slijten bij gebruik van een zilverpoetsdoekje.
  • U kunt beter uw sieraden niet dragen op het strand, in de douche of tijdens het zwemmen.
  • Doe uw sieraden pas om nadat u klaar bent met opmaken en parfum opdoen. Vermijd ook contact met hairspray.
  • Draag uw sieraden niet tijdens het sporten, of enige andere inspanning waarbij u transpireert.
  • Op het moment dat u het sieraad niet draagt, bewaart u het dan in het Akky Jewels sieradendoosje. Zo kan het sieraad niet beschadigen.
  • Gebruik geen chemicaliën voor het schoonmaken van uw Akky Jewels sieraden. Vooral niet bij de sieraden met edelstenen erin, deze zouden hiervan kapot kunnen gaan.

Wettelijke garantie

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Sieraad toch kapot?

Neem dan a.u.b. contact met ons op via info@akkyjewels.com. Vermeld hierbij uw ordernummer en voeg een foto toe van het kapotte sieraad. Dan zullen wij contact met u opnemen over de mogelijkheden. Heeft u zich niet gehouden aan onze richtlijnen, dan is de garantie niet geldig.