Verzending

Bij Akky Jewels waarderen wij elke klant! Daarom vinden wij het heel belangrijk dat de producten die bij ons besteld zijn, zo snel mogelijk bij u aankomen. Zo heeft u namelijk het snelste plezier van ons product. Wij doen ons best om de producten zo snel als mogelijk te versturen.

Bestellingen boven de €50 worden gratis verzonden in Nederland.

Productverzending

Wij verzenden onze producten binnen 1 à 15 werkdagen (behoudens speciale omstandigheden). U kunt de productinformatie bekijken om te weten wat de geschatte verzendtijd is. Dit varieert van 1 à 2 werkdagen tot 15 werkdagen.

Omdat we bij Akky Jewels alle sieraden zelf vervaardigen, kan het voorkomen dat het sieraad niet op voorraad is. Dan gaan wij voor u aan de slag om ervoor te zorgen dat het sieraad van uw bestelling zo snel als mogelijk vervaardigd wordt.

Alle sieraden ontvangt u gratis in een Akky Jewels sieradendoosje. Het sieraad wordt geleverd in een sealbag met verzegeling. Mocht u het sieraad willen retourneren, dan kan dat enkel wanneer het sieraad nog in de sealbag zit, met verzegeling nog intact. Dit geldt ook voor de niet-sieraad producten.

Bevestiging verzending

Na het plaatsen van een bestelling bij Akky Jewels ontvangt u automatisch een e-mail van ons met hierin uw orderbevestiging. Check altijd uw SPAM of ongewenste mail, door sommige mailservers kan het soms voorkomen dat e-mails hierin terechtkomen.

Wanneer wij het pakket meegeven aan PostNL, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de Track & Trace code.

Leveringsopties

Alle zendingen worden aangetekend verzonden.

- Verzending via Post NL

- Ophalen bij een Post NL pakketpunt

- Ophalen in de winkel van Akky Jewels

Ophalen in de winkel

Als u de optie, ophalen bij Akky Jewels in Heerlen, heeft aangeklikt tijdens het afrekenen, kunt u uw bestelling zodra deze gereed is, gratis bij ons in de winkel ophalen.

U ontvangt van ons een e-mail zodra de bestelling voor u klaarligt in de winkel.

Volgen van verzending

Alle zendingen van Akky Jewels worden aangetekend verzonden. Dit betekent dat er iemand thuis moet zijn om voor het pakket te kunnen tekenen.

Daarnaast ontvangt u van ons een e-mail met daarin de Track & Trace code, waarmee u en ook wij de zending kunnen volgen.

Met deze Track & Trace code kunnen we te alle tijden uw pakket traceren en helpen indien er iets fout is gegaan. Akky Jewels is niet verantwoordelijk voor vertraging die is opgelopen door PostNL door bijvoorbeeld stakingen, drukke feestdagen of andere omstandigheden.

Adres verkeerd doorgegeven?

Heeft u een verkeerd leveradres aan ons doorgegeven? Stuurt u gelijk een mail naar info@akkyjewels.com. Wij doen namelijk ons best onze sieraden zo snel als mogelijk te versturen. Als u de wijziging van adres op tijd aan ons doorgeeft, kunnen wij het verkeerde adres nog veranderen. Zodra het pakket verzonden is, kunnen we helaas niks meer voor u doen.